screen

Szélvédő javitás

Szélvédő javítás ,mesterfokon, garanciával , a legkedvezőbb áron. Látogassa meg weboldalunkat gyakran mert folyamatosan frissítjük oldalunkat,és így sosem fog lemaradni egyedi ajánlatainkról!

 

Általam javított szélvédőre ÖRÖK GARANCIÁT ADOK!-vagyis ha javítás után továbbreped az üveg visszajár a javítási összeg 100%-a.

 Miért ILYEN Fontos a gyorsaság?

Mert szélvédőnk Állandó Külső hatásoknak van kitéve a Mindig koszolódik Mikor lemossuk a szélvédőt VAGY használjuk AZ ablaktörlőt.NAGYON Fontos, HOGY ha Már megtörtént a baj ragasszuk le a kőfelverődést,Ami a javításnál Esztétikai szempontokat figyelembe veve Nem elhanyagolható momentum.Minnél előbb megcsináltatja annál szebb Lesz a végeredmény.Ha viszont Eddig elmúlasztotta ezt továbbra se habozzon!Akár egy 2 éves sérülést is Érdemes megjavíttatni, Mert a továbbrepedést meg tudjuk ezzel előzni.Tehát minnél frissebb Egy kőfelverődés annál szebb lesz a végeredmény.Egy friss sérülésnél az eredeti állapothoz képest 90/95%-os esztétikai javulást el lehet érni.De ezt meghatározza a sérülésnek a tipusa is.A másik nagyon fontos tényező, hogy menet közben a szélvédő a karosszériával együtt mozog és feszültség hatására a kőfelverődés hosszú repedéssé nőhet.

AZ ÁRAK SZÁMLÁVAL,MŰBIZONYLATTAL,ÉS GARANCIÁVAL ÉRTENDŐK.

TOVÁBBI REJTETT KÖLTSÉG NINCS.

webadmin

http://www.szelvedomester.hu

View more posts from this author
error: Content is protected !!