screen

Szélvédő javithatósága

Szélvédő javitás előtt tudni kell a sérülés nagyságát ,mélységét,idejét, formáját. A szakember elsőnek megállapitja hogy a szélvédő javitható e, mennyire súlyosak a sérülések.

 

Ha a szélvédő nem javitható akkor szélvédő cserére van szükség. Ez jóval drágább mint egy szélvédő javítás és időben is egy hosszabb folyamat .Fontos hogy mindig minőségi anyagokkal dolgozzunk és soha ne kezdjünk bele a megfelelő szerszámok,segédeszközök nélkül. Lehet hogy kicsi a baj, de egyesetleg házilag megjavitom mert értek hozzá folyamat alatt a szélvédő tovább reped,vagy jobban megsérül.

P1030436 másolata másolata A képen látható sérüléssel kapcsolatban a lényeg ha egy 10 cm es sérülést meg tudunk javítani akkor 1 méteres szélvédő sérülést is meg tudunk javítani,de itt azt kell figyelembe venni,hogy a szélvédő repedés hosszának a javítási ára eléri a szélvédőcsere 50%át,már gazdaságtalan a javítása az üvegnek,ez ugyanaz mint autók karamboljánál a gazdasági totálkár,amikor már gazdaságilag nem érdemes megjavítani a karambolos autót,de szakmailag még javítható!Amit nagyon fontos megjegyeznünk,soha nem lesz a szélvédőnkön egyből 1 méteres repedés,valahol megindul a repedés amit az esetek 99% ban kőfelverődés okoz,sokkal könnyebb egy 10 cm es repedést megfogni mint egy 100cm szélvédő repedést!

 

webadmin

http://www.szelvedomester.hu

View more posts from this author
error: Content is protected !!