SZÉLVÉDŐJAVÍTÁS

 Amikor EZT a cikket olvassa valószínűleg szélvédője már megsérült, ezért szeretné szakemberrel megjavíttatni kőfelverődését.A vezetés biztonságának megőrzése védelmében illetve a további anyagi kár megelőzése céljából mielőbb hívjon -hogy A javítást elvégezhessük, korrekt áron, minőségi szélvédő ragasztóval.Így sokat tettünk annak érdekében,hogy meggátoljuk a szélvédőnk továbbrepedést.

 Miért ilyen fontos a gyorsaság .?

Mert szélvédőnk állandó külső hatásoknak van kitéve, mindig koszolódik mikor lemossuk a szélvédőt vagy használjuk az ablaktörlőt.Nagyon fontos, hogy ha már megtörtént a baj ragasszuk le a kőfelverődést,ami a javításnál Esztétikai szempontokat figyelembe véve nem elhanyagolható momentum. Minnél előbb megcsináltatja annál szebb lesz a végeredmény.Ha viszont eddig elmulasztotta ezt továbbra se habozzon!Akár egy 2 éves sérülést is érdemes megjavíttatni, mert a továbbrepedést meg tudjuk ezzel előzni.Tehát minél frissebb egy kőfelverődés annál szebb lesz a végeredmény.Egy friss sérülésnél az eredeti állapothoz képest 90/95%os esztétikai javulást el lehet érni.De ezt meghatározza a sérülésnek a típusa is.A másik nagyon fontos tényező, hogy menet közben a szélvédő a karosszériával együtt mozog és feszültség hatására a kőfelverődés hosszú repedéssé nőhet. Ezért fontos időben a szélvédő javítást megkezdeni!

Kőfelverődés található szélvédőjén? Azonnali javítás  garanciával!

A kőfelverődésnek többféle típusa lehet:

 • A kőfelverődés amiben nincs hajszálrepedés.
  1-es sűrűségű szélvédőragasztó ajánlott.Szélvédőjavítás ára: 4000 Ft
 • A kőfelverődés, amiben kagylón belül vannak a hajszálrepedések 
  2-es sűrűségű szélvédőragasztó ajánlott.Szélvédőjavítás ára: 6000 Ft
 • A kőfelverődés amiben kagylón belül/kívül hajszálrepedések vannak.
  3-as sűrűségű szélvédőragasztó ajánlott.Szélvédőjavítás ára: 8000 Ft
 • Ebben a kőfelverődésben nincs kagyló,csillag alakú repedésnek hívjuk.
 • 4-es sűrűségű ragasztó ajánlott.Szélvédőjavítás ára: 10.000 FT
 • Iker kőfelverődés:A javítási ár meghatározza, hogy kagylón belül ill.kivűl van e hajszálrepedés.Szélvédőjavítás ára:   6000-15000 Ft-EZ A LEGVESZÉLYESEBB SÉRÜLÉS!
 • Fűtőszálas szélvédőjavítás esetén a sérülés típusától függetlenül
  4-es sűrűségű ragasztó ajánlott.Szélvédőjavítás ára: 10.000 FT

     

 AZ ÁRAK SZÁMLÁVAL,MŰBIZONYLATTAL,ÉS GARANCIÁVAL ÉRTENDŐK.

                               TOVÁBBI REJTETT KÖLTSÉG NINCS.