Fényszóró polírozás Budapest

Lámpabúra polírozás Budapest
Látogasson el, külön ennek a témának készített www.fenyszoropolir.hu oldalamra!

Rövid ismertető

A mai autók fényszórója műanyagból vagyis polikarbonátból készül. Az autógyártók ezt azért találták ki , mert üvegből nem lehet olyan különleges formákat kiönteni mint polikarbonátból . Ezek a polikarbonát fényszórók a nap UV sugárzásának hatására károsodnak, besárgulnak, apró hajszál repedések keletkeznek. Ha ez a felső réteg lekopik elkezd besárgulni a fényszóró és beindul egy öngerjesztő folyamat, mert a lámpa hője nem tud olyan gyorsan eltávozni a fényszóróból, mint amikor teljesen átlátszó volt.

Ezáltal meggyorsítja a fényszóró besárgulási és repedezési folyamatát. Ez teljesen elcsúfítja a szép és formatervezett lámpákat és fényerejüket jelentősen lecsökkenti.

Balesetveszély szempontjából is nagyon fontos egy fényszóró állapota, mert este sötétben esetleg esős időben 70/80%-al is csökkenhet a lámpa fényereje.Ez saját és mások biztonságát is veszélyeztetheti és az autónk megjelenését is rontja.Nem utolsó sorban a műszaki vizsgán is megbukhat emiatt az autónk.

Kétfajta technológia létezik

1. Pasztás fényszóró polírozás

2. Kerámia fényszóró polírozás

Mi a különbség ?

A pasztás fényszóró polírozásnál:

Hét rétegben eltávolítjuk az elsárgult bemattult réteget – 240-3000- finomságú csiszolópapírral és a végén polírpasztával felfényesítjük. A pasztázást kb. fél év után újra kell fényesíteni, mert nincs UV védelem a lámpán.

Fél évente ismétlődő polírozásnál már nem kell felcsiszolni újra a lámpát, csak polír pasztával felfényesíteni.

A kerámia fényszóró felújítás:

Itt is ugyanúgy mint a pasztás lámpabúra felújításnál az elöregedett besárgult lakkréteget csiszolással eltávolítjuk, a végén kerámia bevonattal ellátjuk a lámpákat. Ezáltal a fényszórókat elláttuk UV védelemmel, újszerű állapotba került, így a lámpa évekig szép marad a fényszórónk.

Árak

Pasztás fényszóró polírozás:

2 db fényszóró: 19.000Ft-tól
4 db fényszóró: 22.000 Ft-tól

Kerámia fényszóró polírozás:

2 db fényszóró: 22.000 Ft-tól
4 db fényszóró: 26.000 Ft-tól

Vadriasztó illetve nem sík lámpa felára: 2.000 Ft

Az árak számlával, garanciával értendő

Előtte-utána