Szélvédő javítás IX. kerület

Szélvédő javítás Budapest területén kiszállással történik.
Amennyiben kőfelverődés miatt sérül a szélvédőnk még nem biztos hogy cserélni kell, az általunk alkalmazott korszerű technológiával problémamentesen javítható a szélvédő kőfelverődés! 100 forintosnál nagyobb sérülést is tudunk javítani! Több sérülés esetén egyedi kedvezményes árat adunk a kőfelverődésekre!Teljesen friss sérülés a javítás után szinte nyomtalanul eltünik,az a lényeg hogy minnél kevesebb idő telik el a sérülés és a javítás között annál szebb lesz a végeredmény, tehát nem az a mérvadó hogy mikor vettem észre a sérülést a szélvédőn, hanem amikor történt.A sérülés mindenképp hanghatással történik, egy nagy koppánást hallunk,amit ahhoz tudnék hasonlítani mikor egy müanyag flakont össze nyomunk.A szélvédő javítás elsődleges feladata hogy meggátolja a szélvédő tovább repedését a sérülés után.A maximális esztétikai javulás az eredeti állapothoz képest 80-95%.Mi történik ha esőben felpattan egy kö és köfelverődést okoz a szélvédőn?Meg kell várni amíg kiszárad a víz a sérülésböl, tehát ha közvetlen eső után beállunk egy száraz fedett garázsba akkor sem tudjuk elkezdeni a szélvédő javítást mert tele van a sérülés vízzel!Kilehet szárítani a vizet a sérülésből?Természetesen igen,de ez igen nagy kockázattal jár.Érdemes 2-3 órát pihenteni egy fedett helyen az autót,és utána elkezdeni a szélvédő javítást!

Az árak aloldalon megtudhatja a fotók alapján az ajánlott szélvédő javítás árát. Hétvégén is dolgozunk, de telefonos egyeztetés mindig szükséges mielőtt bármelyik helyszínükre jönne!

 

Szélvédő javítás IX. kerület

Szélvédő javítás leírása

Jó tanácsok:
– Mindig ragassza le a kőfelverődést!
– Tűző napra ne parkoljon a sérült szélvédővel!
– Ne mossa le a szélvédőt javítás elött!
– Kerülje a padkára való felállást!
– Ne használja a klímát! /Ha muszály akkor ne közvetlen a szélvédőre fújja a hideg levegőt!

Garancia: minden sikeres szélvédő javítás esetén élettartam garanciát nyújtunk, ami azt jelenti, hogy ha javítás után tovább reped az általam javított kőfelverődés, a javítás 50%-át visszaadjuk!
Minden javításról számlát adunk! (Javítás utáni továbbrepedés kockázata 0,1%)

Szélvédő javítás időtartama: általában a legkomplikáltabb kőfelverődés 30-35 perc alatt javítható!

Kérdése van?
Telefonáljon!
 06 30 7425000