Szélvédő javítás XIII. kerület

Szélvédő javítás Budapest területén kiszállással történik.
Amennyiben kőfelverődés miatt sérül a szélvédőnk még nem biztos hogy cserélni kell, az általunk alkalmazott korszerű technológiával problémamentesen javítható a szélvédő kőfelverődés! 100 forintosnál nagyobb sérülést is tudunk javítani! Több sérülés esetén egyedi kedvezményes árat adunk a kőfelverődésekre! Teljesen friss sérülés a javítás után majdnem nyomtalanul eltünik, a lényeg minnél kevesebb idő telik el a sérülés és a javítás között annál szebb lesz a javítás végeredménye,de a szélvédő javítás elsődleges feladata, hogy meggátolja a szélvédő tovább repedését.Maximális esztétikai javulás az eredeti állapothoz képest 80-90%.Mi történik akkor ha esőben felpattan a kő és köfelverődést okoz a szélvédőmön?Meg kell várni amíg kiszárad a víz a sérülésből, tehát ha közvetlen eső után beálluk egy száraz garázsba, akkor sem tudjuk egyből javítani a köfelverődést, mert tele van vizzel.Ki lehet szárítani a vizet?Természetesen igen de ez igen nagy kockázattal jár, érdemes 2-3 órát pihentetni egy fedett helyen az autót, és akkor neki állni a köfelverődés javításának!


Az árak aloldalon megtudhatja a fotók alapján az ajánlott szélvédő javítás árát. Hétvégén is dolgozunk, de telefonos egyeztetés mindig szükséges mielőtt bármelyik helyszínükre jönne!

 

Szélvédő javítás XIII. kerület

Szélvédő javítás leírása

Jó tanácsok:
– Mindig ragassza le a kőfelverődést!
– Tűző napra ne parkoljon a sérült szélvédővel!
– Ne mossa le a szélvédőt javítás elött!
– Kerülje a padkára való felállást!
– Ne használja a klímát! /Ha muszály akkor ne közvetlen a szélvédőre fújja a hideg levegőt!

Garancia: minden sikeres szélvédő javítás esetén élettartam garanciát nyújtunk, ami azt jelenti, hogy ha javítás után tovább reped az általam javított kőfelverődés, a javítás 50%-át visszaadjuk!
Minden javításról számlát adunk! (Javítás utáni továbbrepedés kockázata 0,1%)

Szélvédő javítás időtartama: általában a legkomplikáltabb kőfelverődés 30-35 perc alatt javítható!

Kérdése van?
Telefonáljon!
 06 30 7425000