Szélvédőcsere Budapest

Szélvédőjét mindig GYÁRI ragasztóval helyezem be külön felár felszámolása nélkül!

Szélvédőjavítás Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában a Shopmark területén.

Autózás közben egy felpattanó kavicstól,kőtől a szélvédőnk sajnos könnyen megsérülhet.Ha szerencsénk van és nem reped el az üveg pókhálósan vagy csíkban,akkor egy gyors szélvédőjavítással megoldható a probléma,és megúszható a szélvédőcsere

Szélvédőcsere Budapest

Egy speciális késsel vagy szélvédő kivágó dróttal eltávolítjuk a szélvédőt odafigyelve arra, hogy a karosszéria se kívül se belül ne sérüljön.
Ezekhez vannak megfelelő célszerszámok. Előfordulhat a szélvédő kivágásakor, hogy karcolások keletkeznek, amiket a szélvédő primerrel/alapozó a szélvédő ragasztóhoz/ a beépítés előtt kezelni kell.Mert ha ezt nem tesszük meg korrózióhoz vezetnek.

A régi üveg eltávolítása után egy alapos szélvédő tisztítás , szélvédő zsírtalanítás következik.Majd a szélvédőragasztó kinyomása az autó karosszériájára vagy az autóüvegre.Nagyon fontos a szélvédő ragasztó minősége. Olvassa el : ITT: carstyling.hu

Nem mindegy ,hogy egy ismeretlen márkájú vagy egy gyári szélvédőragasztóval dolgozunk.
Mikor egy baleset bekövetkezik a légzsák 560 km/h sebességgel nyílik ki és az üvegen támaszkodik meg.Ha gyenge a szélvédő ragasztó a légzsák kitolja a szélvédőnket a helyéről és súlyos fejsérülést tud okozni az utasnak vagy a vezetőnek a karosszéria fémrésze.

A lényeg a szélvédő és a karosszéria között a szélvédőragasztónak oldhatatlan kötésben kell lennie.Fontos, hogy a szélvédő ragasztót úgy nyomjuk ki, hogy összefüggő karimává váljon, így meg tudjuk előzni a beázást vagy a szélzajt.A szélvédő ragasztó kinyomása után behelyezzük az üveget és több ponton ragasztó szalaggal a tetőhöz ragasszuk a szélvédőt.

Ezzel megakadályozzuk az üveg lecsúszását, elmozdulását. Ezután következik a száradási idő ami 1-3 órát vesz igénybe hőmérséklettől és páratartalomtól függően ill. a szélvédőragasztó típusa is számít.
A száradási idő alatt elvégezzük a műanyag burkolatok,belső visszapillantó tükör visszaszerelését.
Összegezve, a szélvédő és minden autóüveg beragasztása fontos biztonsági tényező,mivel a beszerelés szakértelmétől és a ragasztó minőségétől függhet Ön és utasa biztonsága.

Ezért fontos, hogy hivatásos karosszéria-lakatos

szakembert válasszon szélvédőcsere esetén.
Így ha kisebb javításokra is szükség van szélvédője javításakor vagy szélvédőcserénél abban is rendelkezésére állok.
Szélvédőcsere Budapest: 06 30 742 5000