Szélvédőmester - Blog

Solar szélvédőjavítás

Solar szélvédőjavítás

A Solar szélvédő,vagy más néven hővédős üveg lényege, hogy a két üveg között egy hővédő fólia helyezkedik el,ettől olyan lilás árnyalatú a szélvédőnk .A funkciója az, hogy kevésbé engedi át a napsugárzással keletkező hőt.
Amikor a kőfelverődéstől megsérül a szélvédőnk előfordulhat, hogy a Solar réteg is megsérülhet.Ezt úgy vesszük észre hogy a kőfelverődésnél egy fehér réteg keletkezik. Az ilyen jellegű sérülésnél esztétikailag nem tudunk változtatni a kőfelverődésünkön, vagyis optikailag nem változik semmi,de mechanikailag ugyanúgy megragasztjuk a szélvédőnket,tehát a tovább repedést megakadályozzuk. Abban az esetben ha a solar réteg nem sérül meg a kőfelverődéstől, akkor gyönyörűen meg lehet javítani a szélvédőt,el lehet érni a 95%-os esztétikai javulást is az eredeti állapothoz képest.
A Solar üvegeknél,nagyon fontos a sérülés azonnali beragasztása egy vastag cellux ragasztóval vagy akár szigetelő szalaggal,amennyiben lehetséges mielőbb meg kell javíttatni a szélvédőnket,mert nagyon gyorsan elszennyeződik és akkor már nem lesz olyan szép a kőfelverődés javítása után.

Legújabb